Постинг
10.09.2010 16:20 -
Кекс в Жанра :)
А ЕТО И КАК СЕ ПРИГОТВЯ ТОЗИ КЕКС:
Продукти
- 4 весели очи
- 4 добре оформени крака
- 4 любящи ръце
- 2 стегнати купи мляко
- 2 ореха
- 1 смесителен съд с мъх по края
- 1 твърд банан
Начин на приготовление
1. Поглеждате във веселите очи.
2. Разтваряте добре оформените крака с любящите ръце.
3. Стискате и масажирате купите с мляко много нежно.
4. Нежно пъхате твърдия банан в смесителния съд и започвате да го движите навътре и навън, докато се получи хубава сметана. За най-добър резултат продължавайте да мачкате купите с мляко.
5. С повишаване на температурата пъхнете банана дълбоко в смесителния съд и го покрийте с орехите. Оставете го да покисне (за предпочитане НЕ през цялата нощ).
6. Кексът е готов, когато бананът омекне. Ако не омекне, повторете стъпки 3-5 или сменете смесителния съд.
Забележки
1. Ако сте в непозната кухня, измийте съдовете внимателно преди и след употреба.
2. Не облизвайте смесителния съд след употреба.
Продукти
- 4 весели очи
- 4 добре оформени крака
- 4 любящи ръце
- 2 стегнати купи мляко
- 2 ореха
- 1 смесителен съд с мъх по края
- 1 твърд банан
Начин на приготовление
1. Поглеждате във веселите очи.
2. Разтваряте добре оформените крака с любящите ръце.
3. Стискате и масажирате купите с мляко много нежно.
4. Нежно пъхате твърдия банан в смесителния съд и започвате да го движите навътре и навън, докато се получи хубава сметана. За най-добър резултат продължавайте да мачкате купите с мляко.
5. С повишаване на температурата пъхнете банана дълбоко в смесителния съд и го покрийте с орехите. Оставете го да покисне (за предпочитане НЕ през цялата нощ).
6. Кексът е готов, когато бананът омекне. Ако не омекне, повторете стъпки 3-5 или сменете смесителния съд.
Забележки
1. Ако сте в непозната кухня, измийте съдовете внимателно преди и след употреба.
2. Не облизвайте смесителния съд след употреба.
Няма коментари
Търсене
За този блог
Гласове: 24